Waar vind je Sil’s Fashion?

Plantage 14
2377 AH
Oude Wetering

Tel:  06 52002823
KvK 64074404

Google Maps 

Wil je een bezoekje aan de showroom brengen? Maak dan eerst even een afspraak!

Service

Bij Sil’s Fashion door we er natuurlijk alles aan om je bestelling zo gemakkelijk en snel mogelijk te laten verlopen. Heb je een probleem met onze website? Heb je iets besteld wat beschadigd is afgeleverd? Is je betaling niet goed verlopen? Neem gerust contact op.

Afkoelingsperiode / Herroeping

Bij Sil’s Fashion heb je een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen artikelen te retourneren. Deze periode gaat in op de dag van ontvangst enige uitzondering hierbij zijn de artikelen die speciaal voor je besteld zijn. Producten die vanwege hygiënische reden zijn uitgesloten van retour wanneer de verpakking en/of verzegeling verbroken is,  zijn; slips, strings, kousen, ondermode, alle direct op de huid dragende artikelen, cremes en andere drogisterij producten.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (Sil’s Fashion, Plantage 14, 2377AH Oude Wetering, info@silsfashion.nl, 0652002823) via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen.

Privacy Policy

Onze website is beveiligd met versleutelde SSL certificaten. Dit kun je tijdens het afrekenen herkennen aan het adres met https:// voorvoegsel. Daarmee is een veilige communicatie tussen je computer en onze website gegarandeerd. Je gegevens worden nooit met derden gedeeld en worden met de modernste technieken beveiligd opgeslagen op onze systemen. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.