Service

Bij Sil’s Fashion doen we er natuurlijk alles aan om je bestelling zo gemakkelijk en snel mogelijk te laten verlopen. Heb je een probleem met onze website? Heb je iets besteld wat beschadigd is afgeleverd? Is je betaling niet goed verlopen? Neem gerust contact op.

Afkoelingsperiode / Herroeping

Bij Sil’s Fashion heb je een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen artikelen te retourneren. Deze periode gaat in op de dag van ontvangst enige uitzondering hierbij zijn de artikelen die speciaal voor je besteld zijn. Producten die vanwege hygiënische reden zijn uitgesloten van retour wanneer de verpakking en/of verzegeling verbroken is,  zijn; slips, strings, kousen, ondermode, sieraden, alle direct op de huid dragende artikelen.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (Sil’s Fashion, Plantage 14, 2377AH Oude Wetering, info@silsfashion.nl, 0652002823) via een ondubbelzinnige verklaring via onderstaand formulier (bv. schriftelijk per post, of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen.

Privacy Policy

Onze website is beveiligd met versleutelde SSL certificaten. Dit kun je tijdens het afrekenen herkennen aan het adres met https:// voorvoegsel. Daarmee is een veilige communicatie tussen je computer en onze website gegarandeerd. Je gegevens worden nooit met derden gedeeld en worden met de modernste technieken beveiligd opgeslagen op onze systemen. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

 

Retouren Aanmelden

 

Wil je een item graag retour sturen, dan graag aanmelden via dit aanmeld formulier. Vul je gegevens in en je factuurnummer of zorg dat de factuur in het pakket bijgevoegd is. Zo kunnen wij spoedig uw retour verwerken.

Retouren binnen 14 dagen aanmelden ,deze gaat in na ontvangst van het pakket. Retouren geschied alleen in de originele verpakking via post.nl pakket dienst .

Retouren moeten voorzien zijn van onze originele prijslabels.

Via onderstaand formulier kunt uw de retouren aanmelden.

 

Heb je verder nog vragen neem gerust contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!